Privacyvoorkeur

MEDtalks houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw interessegebied. Kies hieronder of u op de hoogte gehouden wilt blijven van de nieuwste programma's en nascholingen binnen uw interessegebieden. Klik hier voor meer informatie.


Hoe werkt MEDtalks?

MEDtalks is een multidisciplinair internet TV kanaal for medische professionals. Om te kunnen kijken naar de programma’s op deze site dient u zich eenmalig te registreren. Registratie is kosteloos

Registeer op MEDtalks

The registratie op MEDtalks vindt plaats aan de hand van drie korte stappen:

Stap één
Bij uw registratie wordt u gevraagd enkele persoonlijke gegevens in te vullen, zoals uw naam, email adres, land van herkomst en telefoonnummer. Deze gegevens worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe programma’s.

Step twee
In de tweede stap van de registratie procedure vragen we uw specialisme is en ter authenticatie uw BIG nummer. Met deze informatie voldoen we aan de regelgeving omtrent medische communicatie. Door middel van uw specialisme kunnen wij u benaderen voor programma’s binnen uw vakgebied. U ontvangt dan geen emails meer met informatie over programma’s buiten uw vakgebied.

Stap drie
In de laatste stap van de procedure vragen we u naar uw interesses. Door hier één of meerdere interessegebieden in te vullen help u ons met het aanpassen van de selectie aan programma’s op MEDtalks binnen uw interessegebied. U hoeft dus niet meer te zoeken naar programma’s. Deze worden voorgeselecteerd op basis van uw opgegeven interessegebieden. Deze lijst kunt u op ieder gewenst moment aanpassen binnen uw persoonlijke profiel dat nadat u bent ingelogd altijd op te roepen is.

Zoeken
Zoekt u naar programma’s die niet zichtbaar zijn in uw programma overzicht? Gebruikt u dan in dit geval de zoekmachine op MEDtalks.

Mobiel
U kunt deze site gebruiken met zowel uw PC, als met mobiele apparaten (iPad, iPhone en Android toestellen).